Instalatii Gaze Constanta

Proiectam si realizam instalatii de gaze in judetul Constanta de peste 7 ani. Firma noastra, Dumitru Pan S.R.L. este autorizata ISCIR si ANRE pentru executia lucrarilor de racordare la reteaua de gaze naturale, avizare si verificarea bianuala obligatorie a instalatiilor de gaze.
Indiferent ca este vorba de racordarea la gaze a unui apartament, casa, spatiu comercial, industrial sau institutie publica, noi suntem aici pentru a va ajuta. Incalzirea pe lemne, carbuni, peleti, ulei (sau alta inginerie marca nea Tăgârță) nu mai este de mult o solutie nici viabila nici comoda.


In domeniul instalatiilor de gaze, intai punem pe primul loc siguranta apoi pretul. Aceasta este adevarata valoare pe care o aducem in acest domeniu. Pentru proiectele noastre oferim consultanta de specialitate si ajutam clientii nostri cu sfaturi practice pentru a putea lua cea mai buna decizie. Lucram doar cu materiale de calitate pentru ca doar asa putem obtine proiecte de gaze sigure si durabile.

Ne specializam in continuu fiind mereu la curent cu normele nationale cat si europene de siguranta si analizam noile tehnologii.

Functionarea perfecta a instalatiilor de gaze realizate de noi este un fapt si tine foarte mult de priceperea noastra cat si de materialele cu care lucram. Asa ca o astfel de lucrare trebuie perceputa ca o investitie in calitate a traiului si a sigurantei familiei, nu o chestiune financiara.

In urma incheierii contractului cu Dvs., ne ocupam cu tot ce este legat de:
consultanta de specialitate
proiectarea instalatiei de gaze naturale
depunerea documentatiei la distribuitorul de gaze naturale din zona, in vederea avizarii dosarului
executarea lucrarii
montajul contoarelor de gaz (fiscale cat si pasante)
receptia lucrarii, facuta in prezenta unui reprezentant al distribuitorului de gaze naturale
punerea in functiune a instalatiei de utilizare gaze naturale
mentenanta, verificari si revizii conform legislatiei in vigoare
garantie pentru lucrarile efectuate

Nu este permis ca instalatia de utilizare a gazelor naturale sa treaca prin spatii inchise, neventilate cum ar fi boxe, debarale, ghene de gunoi inchise etc; Nu insistati, nu se va intampla!

Imediat dupa contorul de gaze, sau inainte de acesta, trebuie montat un robinet de oprire a gazelor in caz de incendiu.

In camera in care exista centrala termica sau aragazul, trebuie sa existe o grila de ventilare permanenta catre exterior (de minim 15x15 cm) in partea de sus a peretelui si o priza de aer (3-4 perforari) in partea de jos a peretelui. Aceste grile sunt necesare pentru a permite oxigenului necesar arderii si ventilarea permanenta pentru a se evita acumularea de gaze.

De asemeni, in incaperile in care exista aparate de utilizare a gazelor, trebuie sa existe senzor de detectare a scaparilor de gaze conectat la o electrovalva ce va inchide automat gazul in caz de scapari minore de gaz.

Verificarea tehnica periodica, este obligatorie a se face la fiecare doi ani, conform Ordinului A.N.R.E nr. 179/2015.
Nita Cristian Iulian este instalator autorizat ANRE in grad II D, cu legitimatia nr. 411142524

Click aici pentru a ne contacta

Call Now ButtonSUNA ACUM!